op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3a.jpg

27 januari 2014

Sinterklaas show met Ernst & Bobbie

Beste Stichting Ambulance Wens,

Jullie hebben het mogelijk gemaakt dat wij zondag 1 december 2013 een hele mooie middag samen hebben gehad.

Voor Elvira ging haar wens in vervulling, toen ze hoorde dat ze naar de Sinterklaas show met Ernst & Bobbie mocht gaan. Op zondag ochtend wilde ze al gelijk haar pietenpak aan voor de Sinterklaas show. Ze was vol verwachting toen de wensenrijders binnen kwamen. Ze mocht nu eindelijk naar de grote show. Ze werd goed warm ingepakt op de brancard, met haar pietenmuts natuurlijk op. Na een ritje in de ambulance kwamen we in Dronten aan.

Bij binnenkomst in de zaal van het theater zagen we dat Elvira een mooie plaats had gekregen, waar ze het podium goed kon zien. Tijdens de show heeft ze werkelijk genoten! Ze heeft meegezongen en om alle grapjes van de Pieten gelachen. Toen Sinterklaas vroeg wie er bij hem op schoot wou komen zitten, stak ze spontaan haar vinger op. Dat wilde ze wel. In de pauze kwam Piet gezellig met haar kletsen en gek doen. Toen de show weer begon zat ze samen met haar neefje en nichtje weer helemaal in het verhaal, de spanning was van de gezichten af te lezen.

Na afloop kwam eerst Sinterklaas een bezoekje brengen, je zag Elvira stralen. Daarna kwamen ook Ernst & Bobbie naar haar toe gelopen om even te kletsen en een hand te geven. Ze kreeg zelfs een DIKKE kus van Bobbie. Wat was dat een bijzonder moment. Elvira is op 24 december overleden. Jullie hebben ons een hele mooie middag en een fijne herinnering gegeven!

Hartstikke bedankt!

Liefs van de familie van Elvira

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens