op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.jpg

27 januari 2014

Afscheid van haar man

Wij willen de mensen van de Stichting Ambulance Wens zeer hartelijk bedanken dat zij het mogelijk hebben gemaakt dat onze zus Tonny van Baal bij de afscheidsdienst en crematie van haar man Ton Derksen aanwezig kon zijn.

Na een ziekbed thuis, waar onze zus met hulp van de thuis- en palliatieve zorg, tot het einde toe voor haar man gezorgd heeft, is hij op 9 januari 2014 gestorven.

Twee dagen voor zijn overlijden kreeg onze zus ernstige neusbloedingen die niet overgingen. Haar man werd thuis opgebaard waar gelegenheid tot afscheid nemen was voor familie, vrienden en bekenden. Onze zus was toen al in het ziekenhuis opgenomen. Een dag voor de crematie werd zij geopereerd en het zag er naar uit dat zij niet bij de afscheidsdienst en de crematie van haar man zou kunnen zijn.

Na enkele telefoongesprekken heeft de Stichting Ambulance Wens het mogelijk gemaakt dat onze zus met een ambulance en onder begeleiding van deskundige, zorgzame mensen bij het afscheid van haar man kon zijn.

Namens onze zus en verdere familie willen we nogmaals bedanken voor deze geweldige hulp die in een dag verwezenlijkt kon worden.

Namens broers en zussen,

Mia Poelman

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens