op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
5.5.jpg

3 januari 2014

Shoppen op een brancard

Al weken keek mijn zus (net 50 geworden) uit naar het personeelsuitje naar de kerstmarkt in Munster. Tot haar grote teleurstelling was de chemokuur dit keer te zwaar voor haar. Het uitje ging niet door. Een volgende slag die ze te verwerken kreeg was dat het alleen thuis niet meer ging. Binnen een week verhuisde zij naar het Hospice in Delft. Via het Hospice Delft kreeg ik de tip over Stichting Ambulance Wens. Het werd een wens voor een andere Kerstmarkt (die ook nog na de kerst staat!): Brugge. Maar nu met haar dochters, zus en aanhang: gezellig weg met haar liefsten en lekker shoppen. Niet wetende dat alles per brancard zou gaan!

Geweldig nieuws! De volgende dag werd ik al gebeld door de St. Ambulancewens om de wens in te plannen. We gaan zaterdag 28 december 2 dagen naar de kerstmarkt in Brugge. Maydi in de ambulance en de rest van de familie met de auto erachteraan. Ongelooflijk! We hebben er allemaal zin in! Het was een onvergetelijke belevenis: Maydi per brancard door het stadje en de winkels in! We trokken veel bekijks. Ontzettend aardige vrijwilligers, zeker Hans was perfect lekker gek. Op de foto's staat Maydi dan ook vaak lachend, gierend om Hans die zich nergens iets van aan trok. Door onze trieste ervaring met onze zieke ouders die in de laatste jaren van hun leven niet meer bij elkaar konden wonen en komen, ben ik extra blij dat ik nu op Ambulancewens ben gewezen. Dat het nu wel mogelijk is geworden dat Maydi nog veilig en verzorgd op pad kon met ons onder deskundige begeleiding. Ik vond het geweldig om te zien hoe mijn zus ervan genoot om samen met ons weg te kunnen dankzij deze stichting. Een hele bijzondere en mooie blijvende herinnering voor ons allemaal!

Diep respect voor jullie werk en ontzettend bedankt voor alles! Nogmaals heel veel dank aan Hans en Ilse die deze 2 dagen met ons zijn mee geweest en ons een onvergetelijke tijd hebben bezorgd.

Warme groet van Maydi en Tacey Benig, kinderen, kleinkind en aanhang

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens