op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.17.jpg

8 december 2013

Onvergetelijk

Ik wil jullie en jullie stichting heel erg bedanken voor de prachtige dag die mijn mams heeft gekregen met de wensambulance naar Scheveningen en Sea Life, mede door Xandra en Ruud is dit voor ons maar vooral voor mijn mams onvergetelijk geworden.

Mijn moeder heeft longkanker met uitzaaiingen naar de Lymfklier tussen de longen en naar de hersenen, en heeft nog maar enkele weken te leven. Toen we haar vertelden dat jullie gebeld hadden en we naar Scheveningen gingen zodat ze nog 1x de zee kon zien en dat we naar Sea Life gingen fleurde ze helemaal op.

Om half 12 werd mijn moeder opgehaald en verrast met een beertje die nu nog steeds op haar bed staat als herinnering aan de fantastische dag. We reden met de ambulance en met 2 volgautos met kids en kleinkids er achter aan richting Scheveningen, daar aangekomen hebben we eerst in een restaurantje met zijn allen een kopje koffie/thee gedronken en een gebakje gegeten, daarna zijn we richting Sea Life gegaan en mijn moeder keek haar ogen uit naar al die mooie vissen en aquaria's.

Omdat er veel wind stond hebben we vanuit de ambulance nog even heerlijk naar de zee en het strand gekeken en naar de bootjes op zee, prachtig vond ze het. Ze heeft de hele dag ook maar steeds geroepen wat ben ik aan het genieten, voor ons was dat fantastisch om te zien ook omdat het de eerste dag in dagen was dat ze de hele middag wakker was....

Toen hebben we omdat ze dat zo graag wilde nog even een broodje haring gehaald bij het lekkerste visrestaurant van Scheveningen en die heeft mijn mams heerlijk opgepeuzeld in de ambulance waarna ze doodmoe in slaap viel met een glimlach op dr gezicht.

Ze gaat nu een stukje slechter en slaapt veel maar als ze even wakker is dan verteld ze hoe fantastisch ze de trip met de ambulance vond, dus nogmaals heel heel heel hartelijk bedankt voor deze mooie dag met onze mams, oma en overgrootoma, het was een dag om nooit te vergeten en waar we met veel emoties en dankbaarheid op terug kijken.

Xandra en Ruud en alle vrijwilligers van de Stichting Ambulance Wens jullie zijn toppers!

Allemaal heel hartelijk bedankt namens Carina, de dochter van Alie van Klingeren-Blom uit Amsterdam.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens