op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.20.jpg

30 december 2013

"ze zijn er allemaal, hé"

Op 22 december 2013 is door de Stichting Ambulance Wens (SAW) mijn schoonvader K. van Zalinge vanuit het Slotervaartziekenhuis naar zijn huisadres gebracht om zijn 60 jarige bruiloft thuis met echtgenote, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen te kunnen vieren.

Dankzij de Stichting heeft het feest plaats kunnen vinden, namelijk op de woensdag voor de 22e was het nog onduidelijk of hij naar huis kon. Na de goede zorgen in het ziekenhuis werd vrijdag 20 december 2013 het groene licht gegeven. Maar toen de vraag hoe komt hij thuis. Naar aanleiding van een tip van degene die de zuurstofapparatuur thuis zou bezorgen heeft mijn schoonmoeder contact opgenomen met de Stichting Ambulance Wens. Ondanks de korte termijn werd e.e.a. telefonisch geregeld (mijn schoonmoeder heeft geen computer).

Op de zondag om 10.30 uur zou mijn schoonvader worden opgehaald en exact op dat tijdstip reed de ambulance voor. Nadat hij naar huis was gebracht bleek dat ze in het ziekenhuis vergeten waren om een injectie te geven. Maar dat was geen probleem want de heren van de SAW stapten weer in hun auto en reden even heen en weer en injecteerde mijn schoonvader. Hierna gingen zij huns weegs en waren om 14.45 uur weer terug om mijn schoonvader weer naar het ziekenhuis te brengen. Mijn schoonvader heeft die dag genoten en bleef maar herhalen "ze zijn er allemaal, hé".

Mede dankzij de stichting is deze dag verlopen op een manier die wij de afgelopen maanden niet hadden gedacht.

Bij deze willen wij onze dankbaarheid uitspreken naar alle vrijwilligers die dit mogelijk maken.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens