op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
6.6.jpg

22 december 2013

Genoten van de mooie uitzichten

Laatste wens van Gerda Flanderijn uit Spijkenisse.

Beste mensen van de stichting ambulance wens,

In oktober kregen we te horen chemo’s geen zin meer hadden en dat Gerda nog maar een aantal maanden te leven had. Via de wijkverpleegster hoorden wij over Ambulance Wens en het Jan Boshuis. Het leek Gerda geweldig om nog een keer met het gezin weg te gaan naar het Jan Boshuis.Op de Veluwe lagen namelijk vele herinneringen.

Nadat de aanvraag was ingediend kregen we snel te horen dat we op 8 november werden opgehaald. De kinderen gingen een huisje huren tegenover het Jan Boshuis.

Wat was Gerda zenuwachtig die ochtend. Het was toch wel een beetje eng om naar buiten te gaan op een brancard. En hoe zouden de vrijwilligers zijn met wie we het weekend zouden doorbrengen? Die zenuwen bleken nergens voor nodig, want het werd een geweldig fijn weekend, en het weer zat gelukkig ook mee.Toen Gerda eenmaal op de brancard lag waren haar zenuwen weg en de klik met Annemiek en Coby was er meteen.

Op vrijdag gingen wij na eerst in het Jan Boshuis gesetteld te zijn ‘s middags naar ’t Leesten. (Een kiosk waar wij 36 geleden ons eerste afspraakje hebben gemaakt.)We hadden niet gedacht daar te kunnen wandelen (je moet vrij stel naar boven) maar volgens de vrijwilligers was alles mogelijk en dit bleek ook het geval te zijn. We hebben daar heerlijk een stukje gelopen en genoten van de mooie uitzichten, daarna hebben we er nog een hapje gegeten.Die avond hebben wij gezellig een spelletje Party & co gedaan. Van ons mochten Coby en Annemiek ook mee doen (die hoorden er inmiddels helemaal bij), maar zij wilden ons graag een moment met het gezin gunnen.

De volgende dag hebben wij doorgebracht in Burgers Zoo. Een hele fijne dag is dat geworden.Ook deze avond hebben wij weer Party & Co gespeeld, en deze maal deed ook het ambulance team mee. Het ambulance team won dan ook meteen, al was er enige verdenking van vals spelen door Coby.

De volgende en laatste dag gingen wij op voorstel van Coby naar de Posbank, waar wij een kilometers lange wandeling hebben gemaakt. Heerlijk vond Gerda het om na lange tijd weer buiten te zijn.Onderweg hebben wij op een terras nog koffie met appelgebak genuttigd.

Hierna gingen wij na een geweldig weekend weer terug naar Spijkenisse, waar Gerda met heel veel moeite afscheid nam van Annemiek en Coby.

Na dit weekend ging het helaas snel minder met Gerda.

Gerda is op 24 november overleden.

Dankbaar zijn wij Annemiek en Coby voor deze fijne 3 dagen die Gerda nog heeft mogen beleven.

Namens echtgenoot Anton en de kinderen Jasper, Christa en Jarno.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens