op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
6.5.jpg

22 december 2013

Het was een grote wens van hem

Beste mensen van de stichting Ambulancewens,

Donderdag 12 december mocht Geoffry Stuurman de lucht in. Het was een grote wens van hem. Hij werd opgehaald door Rianne en Coby van de Stichting Ambulancewens. Dit was al fantastisch want alle auto's met een sirene vindt hij spannend. We vertrokken met de sirene aan, speciaal voor Geoffry en reden zo het terrein af. Daarna natuurlijk weer zonder sirene.

Op vliegveld Zestienhove moest even gezocht worden naar de juiste plek. Eenmaal gevonden, moesten we even wachten op het toestel. Ondertussen vroeg piloot Kees wat Geoffry wilde zien vanuit de lucht. Hij koos voor de haven en een stukje zee. Ook zouden we de Euromast kunnen zien. Heel behendig werd Geoffry op de brancard het vliegtuig ingeschoven. Verpleegkundige Rianne en ik (zijn begeleider) mochten mee.

We hadden heel goed zicht want het weer was heel goed. Geoffry lag zo voor het raam dat hij alles kon zien. Tijdens de vlucht heeft hij niets gezegd. Hij genoot! Eenmaal geland slaakte hij een vreugdekreet. Geoffry heeft de dag van zijn leven gehad.

Namens hem wil ik alle medewerkers heel hartelijk bedanken. Geoffry kreeg van Ambulancewens een beertje met een ambulance-uniform aan. Hij heeft het Rianne genoemd. Van piloot Kees kreeg hij een vliegtuigje en dat heeft hij natuurlijk Kees genoemd. Niet alleen naar de piloot vernoemd maar ook naar Kees Veldboer die alles heeft georganiseerd.

Nogmaals heel hartelijk dank.

Hartelijke groeten,

Geoffry Stuurman,

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens