op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.19.jpg

22 december 2013

Een super pluim voor de stichting

Op 27 november, precies op de verjaardag van Petra, werden we verrast door ambulance wens dat we een wens in vervulling konden laten gaan. Een belofte naar onze zoon Nino kon in vervulling gaan. Iedere keer kwam het er niet van en was het: ja, de volgende keer...het kwam er dus niet van! Nu, via de ambulance wens kon de wens toch uitkomen. We waren met zijn allen heel erg blij dat het toch mogelijk was.

Zo gezegd, zo gedaan op 6 december stonden Thijs en Ellen met een ambulance van de stichting bij ons op de stoep. Op naar Parijs! De reis verliep prima, even een tussenstop voor koffie en daarna door naar Parijs. Eenmaal in Parijs aangekomen bezochten we het Louvre met de Mona Lisa en ook de Eiffeltoren werd bezocht, die was zelfs verlicht met een mooie lichtshow. Het was een onvergetelijke dag.

De volgende dag hebben we nogmaals de Eiffeltoren bezocht en een beetje rond gelopen op de Champs Elysees. Het was erg vermoeiend voor Petra, maar wel een onvergetelijke gebeurtenis, waarbij de super begeleiders, Thijs en Ellen, het onmogelijke mogelijk wisten te maken.

Een super pluim voor de stichting, die fantastisch werk verrichten. Ook willen wij Kees bedanken voor het laten verwezenlijken van onze wens. Goed bezig... en gezien de agenda zijn er genoeg wensen te verwezenlijken.

Groetjes van Petra, Romano, Giulia, Nino, Carolien en Ron.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens