op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.18.jpg

13 december 2013

Hondenspeeltuin Bello

De wens van Rob.

Zaterdag 30 november was het zover! Rob werd door Rob en Merie van Stichting Ambulance Wens met de Wens Ambulance vanuit het Rijnlands Revalidatie Centrum in Leiden naar Rotterdam vervoerd voor een bezoek aan hondenspeeltuin Bello en een kort bezoekje aan huis.

Rob heeft ernstig hartfalen 4 en wacht inmiddels een jaar op een donorhart. Zijn mentale en fysieke gesteldheid is slecht. In 2 jaar tijd is hij van een actieve en levenslustige man van 50 veranderd in een oude, broze man, die (bijna) niets meer kan. We kunnen alleen maar hopen dat een geschikt donorhart nog op tijd komt.

Zijn hond Diesel schenkt hem regelmatig even heel veel blijdschap, vandaar ook dat de wens een bezoek aan hondenspeeltuin was, daar waar Diesel bijna iedere dag komt en het zo naar zijn zin heeft. Het bezoek aan hondenspeeltuin Bello was om Rob weer eens een positief iets te laten beleven, even een opstekertje, om de weg die hij nog te gaan heeft iets te verlichten.

En dat is gelukt! Het was een fantastische dag. De zon scheen (!) tijdens zijn bezoek, er waren heel veel hondjes en er hing een heel fijne en gemoedelijke sfeer. Rob werd als een koning ontvangen door de mensen van Bello. En hij heeft genoten! Erna nog even naar huis, waar hij al 3 maanden niet meer was geweest.

Doodmoe maar blij en voldaan hebben Rob en Merie hem weer naar Leiden gebracht. Volgens Merie viel Rob al snel in de ambulance in slaap, maar wel met een grote glimlach op zijn gezicht.

Wat een positieve dag en ervaring! Stichting Ambulance Wens, Rob en Merie, Carla en Gerard van Bello, allemaal enorm bedankt voor deze hele mooie dag!

Namens Rob,

zijn dochters Mitzi en Luna en zijn vrouw Carla.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens