op dit moment 21914 wensen vervuld 1679 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
7a.jpg.1.jpg

8 december 2013

Bezoek aan de Coca-Cola-fabriek in Dongen.

Vrijdag 15 november vroeg in de middag werden we opgehaald door Elly en Arie, die ons naar de Coca-Cola fabriek brachten in Dongen. Het was een wens van Arjan om een keer te zien, waar Coca-Cola, zijn favoriete drankje, wordt gemaakt. Hij heeft een verzameling, met o.a. veel artikelen gemaakt van Coca-Cola-blikjes, uit diverse landen.

We werden ontvangen door de heer Rein De Jong. In de kantine gaf hij uitleg over het werk in de fabriek en kreeg Arjan een paar cadeaus, waaronder een blikje cola met zijn naam erop. Dat was een hele verrassing, want eigenlijk was het hele gebeuren begonnen met een zoektocht naar dat ene blikje met de naam ‘Arjan’ erop, dat niemand kon vinden.

De heer De Jong nodigde ons daarna uit voor een bezichtiging van de fabriek. Arjan lag op een brancard, dus was de ‘normale’ bezichtigingsroute over de daarvoor bestemde galerijen niet mogelijk. We mochten, ondanks alle veiligheids- en hygiëne-eisen, over de werkvloer de hele fabriek doorlopen en overal vertelde de heer De Jong aan Arjan heel uitgebreid, hoe de verpakking van dranken in de fabriek in zijn werk gaat. Dat was een hele ervaring. Je ziet, hoe geweldig schoon en efficiënt er gewerkt wordt. Duizenden blikjes schieten in een mum van tijd langs. Honderden lege petflessen vliegen boven je hoofd voorbij om daarna gevuld en in pakken van vier over diverse lopende banden op pallets naar een magazijn te gaan, waar volledig automatisch de bestellingen voor de diverse grootafnemers worden klaargezet voor verzending met vele tientallen vrachtwagens per dag. Imponerend. Bij een grote Coca-Cola-vrachtwagen werden natuurlijk foto’s gemaakt.

Het was een heel leuk en erg boeiend uitstapje en Arjan is heel blij, dat de Wensenrijders dit voor hem hebben kunnen doen.

Kees, Elly en Arie, heel hartelijk bedankt voor deze gezellige middag. Fantastisch, dat de Wensenrijders dit allemaal mogelijk maken voor de zieke mens.

Arjan, Gerrie en Arie van Baalen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens