op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20131123_182242a.jpg.jpg

8 december 2013

PSV Fan

Op zaterdag 23 november was het dan zover! Om 17.30uur werd Rene door de Stichting Ambulance Wens en 2 vrijwilligers opgehaald om naar PSV- Heereveen te gaan! Met warme dekens en heel veel goede zin vertrok Rene samen met zijn vaste PSV Vrijwilliger Bernard en 1 van de begeleiders van Woonvorm de Munsel naar het stadion in Eindhoven!

Bij het stadion hadden zich nog 5 begeleiders van de Woonvorm verzamelt om samen met Rene deze wens waar te maken! We werden hartelijk ontvangen door PSV, mochten door de hoofdingang naar binnen, waar we ook oud spelers zoals Boudewijn Zenden tegen kwamen, en natuurlijk een praatje mee konden maken..

Met z’n alle hebben we met een biertje geproost op een goed afloop van de wedstrijd. In het stadion zaten ook de groepsgenoten van Rene met wie hij altijd naar PSV gaat al 13 jaar! Rene mocht met heel zijn gevolg door de spelerstunnel achter de spelers van PSV en Heereveen aan het stadion in en had aan de zijkant van het veld een mooie plek.

10 minuten voor het einde mochten we richting de kleedkamers en kwamen de spelers van PSV langs toen ze van het veld afkwamen, zo dichtbij waren we nog nooit geweest!

Helaas speelde PSV gelijk maar een wedstrijd op deze manier meemaken is toch wel heel gaaf en we zullen dit niet gauw vergeten! Met zn alle hebben we er een hele fijne avond van gemaakt!

Wij willen daarom via deze weg nogmaals onze dank uitspreken naar Stichting Ambulance Wens en PSV! We werden met liefde ontvangen en hebben er mede dankzij hun een geweldige en onvergetelijke avond van gemaakt voor Rene!

Nu een dag later, zit er al de hele dag een grote glimlach op Rene zijn gezicht en raken we niet uitgepraat over de wedstrijd van gister en de foto’s die we aan het bekijken zijn!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens