op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.16.jpg

20 november 2013

Papa& Mama gaan trouwen

Vandaag was het dan zover. We hebben hier zo naar uitgekeken. Mijn vriend Jeroen, ons zoontje Sven en ik zouden met de Meander van de Vaarwens gaan varen. We werden 's ochtends om 9.00 uur opgehaald door Pieter en Henny van de Stichting Ambulance Wens. We moesten naar Monnickendam,waar de boot lag. Daar werden we hartelijk ontvangen door Evert&Inge en hun hond.

Eenmaal binnen in de boot werden wij even alleen gelaten, want Inge wist van mijn verrassing af en zij maakte de foto's. Ik wilde mijn vriend en zoontje bedanken voor alle goede zorgen de afgelopen jaren dat ik ziek was en alle steun die ik heb gekregen. Toen kwam de verrassing, ik heb mijn vriend ten huwelijk gevraagd. Natuurlijk zei hij " Ja", en Sven was dolblij. Papa& Mama gaan trouwen.

We hebben dit gevierd met koffie en bruidsgebakjes van bakker Grutter. Toen lekker gevaren op het IJselmeer richting Volendam. In Volendam werden we nog geïnterviewd door de Telegraaf. Dat het zo groots in de krant kwam, was voor ons een grote verrassing. We hebben hier heel veel leuke reacties op gehad.

We zijn nog even op de foto in klederdracht geweest en toen lekker visje gegeten op de boot. Toen lekker stuk varen en we voelden ons thuis. Die kleine heeft zich helemaal uitgeleefd. Met de verrekijker op het dek met papa en toen de turbo erop. Geweldig!! Nog even langs de vuurtoren van Marken. Sven mocht samen met papa aan het stuur. Hij heeft zich geen minuut verveeld en ik heb volop genoten.

Rond 15.00 uur waren we weer in Monnickendam en hebben we afscheid moeten nemen van Evert&Inge. Dat deze mensen dit doen is echt bijzonder. Geen moment van verveling en zo hartelijk. Ik hoop dat deze stichtingen nog lang door mogen gaan om wensen te laten vervullen.

Wij kijken heel erg tevreden terug op deze dag. Voor mij en mijn gezin onvergetelijk.

Bedankt Evert,Inge, Henny en Pieter voor deze bijzondere dag. Ga zo door!!

Liefs,

Marcella Mennes

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens