op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.jpg.15.jpg

8 november 2013

Nog één keer naar Koblenz

Lieve Vrijwilligers,

1 november was het dan zover, de laatste wens van mijn vader ging in vervullig: Nog één keer naar Koblenz met ons gezin. Om 9 uur vertrokken we met de ambulance en Ellen en Joop richting Koblenz.

Mijn vader genoot intens van de rit daarheen. Toen we in Koblenz aankwamen waren we eigenlijk nog te vroeg met inchecken in het hotel, dus gingen we naar een camping waar mijn ouders vaak zijn geweest aan de Moezel. Mijn ouders genoten van dit moment. Via een mooite rit langs de moezel kwamen we uiteindelijk aan in het hotel.

Mijn vader had de hele week er naar uit gekeken om uit eten te gaan, Ellen en Joop gingen gelijk op pad om een leuk restaurant te vinden. We hebben daar heerlijk gegeten en het was heel gezellig!

Om 21:00 was het voor mijn vader genoeg en ging hij naar bed. De volgende morgen om 8:30 zaten we met zijn allen weer aan het heerlijke ontbijt. Om 10:00 vertrokken we vanaf het hotel richting Deutsche Dreieck daar komen de moezel en de rijn bij elkaar.

Mijn vader wilde ook graag het beeld zien wat daar staat van Kaiser Wilhelm 2. Mijn vader heeft daar aan de rand van de kruising tussen de moezel en de rijn intens genoten, hij vertelde dat schepen moeite hebben om van de rijn naar de moezel te varen op dat moment kwam er een vrachtschip langs en konden wij het met eigen ogen zien. Mijn vader wist hier mooie verhalen bij te vertellen.

Daarna vertrokken we richting Boppard, de zon scheen heerlijk en het was een prachtige tocht langs de rijn, we genoten erg van de mooie omgeving. We passeerden nog een aantal hotels waar mijn ouders vroeger heen zijn geweest. Vanuit daar zijn we vertrokken en waren we om half 5 weer terug in Giethoorn.

Mijn ouders en mijn zusje en ik hebben deze reis ervaren als iets heel bijzonders! We hebben deze twee dagen beleefd met een traan maar ook met een lach. Mede door de super inzet van Ellen en Joop zijn het twee hele bijzondere dagen geworden! Wat waren Ellen en Joop geweldig voor mijn vader maar ook voor ons. Wij bedanken de Wensen Rijders voor de ze mooie herrinering!

Hartelijke Groeten van mijn ouders Abel en Jannie de Boer.

En natuurlijk van ons: Margaret Mulder en Berlinda den Hoed.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens