op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.16.jpg

4 november 2013

Afzwemmen

Beste meneer Veldboer,

Het afzwemfeestje is vanmiddag zeer geslaagd geweest. Eigenlijk mochten de kinderen 12 november afzwemmen. Het was Helene's wens om daar bij te zijn, maar omdat dat toch wel erg ver weg was werd zwembad "de waterlelie" afgelopen maandag gevraagd of er een mogelijkheid was om het afzwemmen te vervroegen. Gelukkig was dat mogelijk. Onze vriendin Helene straalde dinsdag helemaal toen meester Martijn bij haar langskwam om te vertellen dat het afzwemmen vandaag zou zijn en dat jullie haar wilden rijden. Opgehaald door de wensenrijders ging zij vanmiddag richting zwembad. Het hele banenbad werd gereserveerd voor het afzwemmen. Het scherm ging naar beneden zodat er alleen familie en vrienden bij konden zijn. De kinderen mochten vriendjes en vriendinnetjes vragen om mee te zwemmen, want het is leuker om met meer te zwemmen dan alleen. Er waren 2 banen, een voor de A afzwemmers en een voor de B afzwemmers. De vriendjes en vriendinnetjes moesten van te voren kiezen met wie ze mee gingen zwemmen. Het gat was natuurlijk spannend en voor iedere zwemmer was er een luid applaus als het gat gehaald werd. Helene lag te genieten van de kinderen en de kinderen vonden het geweldig dat ze erbij kon zijn. Nadat alle onderdelen glansrijk gehaald waren ontvingen de kinderen hun A diploma en B diploma. Voor alle kinderen was er een medaille en het zwembad trakteerde op ijsjes en natuurlijk waren er kadootjes. Het was een mooi, bijzonder afzwemfeestje wat iedereen nog lang bij zal blijven. Het lijkt zo gewoon om bij het afzwemmen van je kinderen te zijn maar zonder jullie hartverwarmende hulp en de inzet van het zwembadpersoneel (met name juf Karin en meester Martijn) was het niet gelukt. Heel veel dank hiervoor. Jullie zijn fantastisch!

Bedankt voor deze prachtherinnering,

Martine Noordhoek

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens