op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3a.jpg.2.jpg

29 oktober 2013

Jullie zijn toppers!!

Nog 1 keer naar je zoon in Assendelft vanuit Pesse.

Mijn vader lijdt aan terminaal hartfalen en had nog 1 wens,hij wou zo graag nog een keer naar zijn zoon die in Assendelft woont.. Helaas is dat met de auto niet meer te doen,dus schakelde ik Stichting Ambulance Wens in.

Ik kreeg al snel een telefoontje dat mijn vader zijn wens in vervulling zou gaan op Zondag 14 Juli. Vrijdag 12 Juli wordt mijn vader opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking,waardoor het nog maar afwachten is of de Wensdag wel door kan en mag gaan aangezien mijn vader hoge koorts heeft. Zondag 14 Juli krijgen we uiteindelijk groen licht,papa zijn wens mag doorgaan,wel moet mijn vader zich ‘s avonds weer melden in het ziekenhuis.

Rond 10 uur staat de ambulance al voor het ziekenhuis met de toppers Jan en Klaas,hier kreeg mijn vader het beroemde beertje van Ambulance Wens(deze ligt altijd in de buurt en mijn vader noemt hem zijn talismannetje)en mijn vader wordt van de afdeling gehaald en naar de ambulance gebracht.

De rit kan beginnen,op naar Assendelft! Zoals we altijd deden hielden we een tussenstop bij het Shell tankstation bij Amersfoort,ff wat drinken en we gaan weer verder.. Rond 1230 komen we aan in Assendelft,wat mooi dat mijn vader dit nog mag meemaken je ziet hem genieten ondanks dat hij zich totaal niet goed voelt door de koorts.. Even gezellig met zijn allen bij elkaar,een broodje eten,gebakje,hapjes het was een heerlijke dag,waar ook Jan en Klaas de hele tijd bij zijn gebleven.

Er zijn die dag super veel foto’s gemaakt,Klaas bedankt dat je steeds de camera hebt gepakt:-) Rond 1530 maken we ons klaar voor het ritje terug naar het ziekenhuis in Hoogeveen,eerst nog even wat foto’s bij mijn broer voor de deur,,en met zijn allen in de ambulance past ook..

Zoals we altijd deden als we bij mijn broer vandaan kwamen,op naar McDonalds strand Horst.. Eenmaal daar aangekomen kwam de hostes gelijk bij ons,we zochten een mooi plekje waar de brancard kon staan en waar wij dan bij konden zitten met zijn allen.. De hostes kwam de bestelling opnemen en even later kwam ze bij mijn moeder,mevrouw ik heb even overlegd met de manager en u krijgt al het eten inclusief een toetje na van ons.. Toen mijn vader dat hoorde kwamen de tranen,wat een prachtig gebaar,toppertjes bij strand Horst..

Na het eten weer terug naar de ambulance,op weg naar het ziekenhuis in Hoogeveen.. Nog even wat lekkers gekocht voor Jan en Klaas voor de lange terugweg.

In het ziekenhuis aangekomen was mijn vader erg emotioneel,hij is dankbaar dat hij dit heeft mogen meemaken..

Jan en Klaas super bedankt voor deze onvergetelijke dag!!Jullie zijn toppers!!

Helaas is mijn vader op 17-10-2013 overleden..

Groetjes van de familie Olde

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens