op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_2548a.jpg.jpg

29 oktober 2013

Topdag

Lieve vrijwilligers,

Wat heeft de vader van mijn vriendin een topdag gehad 14 -10-'13! Dhr. Engels kreeg 10-10-'13 te horen dat hij Alvleesklierkanker had - uitgezaaid en had niet lang meer te leven. Zijn wereld stortte ineens in. Hij vertelde ons huilend dat hij zo graag nog naar het Indisch Monument had gewild en dat het nu nooit meer zou gebeuren. (Hij is zelf Indisch)

Het greep mij zo aan dat ik thuisgekomen gelijk ben gaan Googlen en kwam al snel op jullie site terecht. Ik heb gemaild en kreeg tot mijn verbazing gelijk de volgende dag (zaterdag) al antwoord op mijn mail: we komen hem a.s.maandag 14-10-'13 om half 11 halen! Ik en de familie waren helemaal in euforie.

Toen dhr. Engels het hoorde werd hij ineens helemaal blij en leefde helemaal op. Zijn pak moest aan en hij moest geschoren worden, hij wilde er tiptop uit zien en dat zag die ook!

De lieve- bekwame- inlevende vrijwilligers kwamen hem vanuit het ziekenhuis om half 11 halen en hij glunderde helemaal-had praatjes en maakte grapjes en was helemaal onder de indruk toen die daar uiteindelijk aan kwam...de hele familie was er bij en het was best bijzonder...daarna reden de vrijwilligers nog naar Scheveningen waar hij nog een blik op de Pier kon werpen want daar was hij ook al jaren geleden niet meer geweest. Dhr. Engels was vroeger zelf kapitein op een groot schip. Ondanks dat het koud was genoot hij met volle teugen.

Bij thuiskomst was hij zo dankbaar dat hij dit nog allemaal mee mocht maken en dat nog wel op 1 dag. Hij was de vrijwilligers echt heel erg dankbaar en hij vond ze zo lief en zorgzaam.

Wij willen de vrijwilligers heel erg bedanken voor alles wat ze die dag hebben gedaan voor hem! Het heeft vooral hem en ons erg goed gedaan dat zijn wens is vervult. Onze complimenten daar voor.

( dhr.Engels is 23-10-'13 overleden)

Vriendelijke groeten,

Fam.Engels

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens