op dit moment 19304 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.12.jpg

23 oktober 2013

Mevrouw zag er zo gelukkig uit

Ik kreeg een nieuwe zorg in Handel, een heel bijzondere zorg. Mevrouw haar wens was naar John de Bever te gaan. Haar wens heb ik die avond meteen door gegeven via de mail. Mevrouw had niet lang te leven en ik gunde haar van harte dat dit in vervulling ging, zij had al zoveel verloren in haar leven. Zondag via de mail geschreven en binnen drie dagen was het al geregeld.

Mevrouw ging snel achteruit en ik hoopte maar dat het ging lukken. Reanimeren, nee dat niet meer. Stel dat er onderweg wat zou gebeuren moest ook dit geregeld zijn.

Wij werden netjes op gehaald samen. Haar dochter dochter Nelissa en Lidy als verzorgende gingen wij op weg. Het was een lange rit maar het ging allemaal goed. Bij aankomst reden de ambulance mensen haar op de branca de zaal in en toen begon John de Bever een half uur lang te zingen. Het leek net of mevrouw een opleving kreeg zo genoot zij ervan. Daarna zijn er nog wat foto’s gemaakt en wij reden weer naar huis. In de ambulance vertelde mevrouw dat ik haar gezicht niet mocht wassen met al die kusjes van de zanger erop. Mevrouw zag er zo gelukkig uit.

Thuis gekomen midden in de nacht gaf ik haarde medicatie. Mevrouw is toen zondag nacht gestorven met een glimlach op haar gezicht en de beer in haar armen die zij van de ambulance meneer en mevrouw heeft gekregen.

Dit was een bijzondere wens.

Namens haar dochter bedankt hiervoor.

Lidy Leliveld de verzorgende.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens