op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.12.jpg

18 oktober 2013

Wat een dag

Lieve mensen,

Gisteren, 9 september 2013, ging voor Hellen een nog gekoesterde wens in vervulling. Hellen Hofstede woont in Bussum en verkeert door haar ziekte in de terminale fase van haar leven. Zij had altijd nog de wens een bezoek te willen brengen aan de Burgers Zoo in Arnhem. Het leek onmogelijk totdat dit toevallig bij een gesprek met de coördinatrice van de Buurtzorg in Naarden-Bussum ter sprake kwam en zij direct en spontaan zei: "dat gaan we regelen." Verbazing al om en ja hoor; maandagmorgen 9 september rond half elf stonden Rob en Jacquelien zoals afgesproken voor de deur. Nadat Hellen het SAW-beertje in ontvangst mocht nemen werd zij vakkundig op de brancard in de ambulance geplaatst. Ze was merkbaar blij en gelukkig dat haar hartsvriendin Hella en ik (haar partner) mee mochten. Comfortabel gereden door Rob waren we ongeveer een uur later bij de Burgers Zoo. De zon scheen en het beloofde een mooie dag te worden. Hellen die normaal erg vermoeid is bleek er nu geen last van te hebben. Rondgereden en rondgeleid door Rob, die de brancard aan de voorkant trok maar aan de achterkant duwend gesteund werd door Jacquelien (best behoorlijk zwaar met al die hellingen in het park), genoot Hellen met volle teugen. Rob wist op diverse plekken extra informatie te geven, zodat het allemaal nog leuker werd. Met twee stops, één voor de lunch en één voor een drankje, was het voor Hellen goed vol te houden. Het hoogtepunt was voor haar "Burgers Ocean". Rond half vier, nadat ook de Safari was bezocht, liep dit bezoek ten einde. Precies op tijd want Hellen raakte zichtbaar haar energie kwijt en bovendien begon het, nadat we een prachtige zonnige dag hadden, een heel klein beetje te druppelen. Is dit toeval ? Nee ! Namens Hellen, maar ook namens haar hartsvriendin en mij heel heel hartelijk dank voor deze dag en in het bijzonder voor de inzet en begeleiding van Rob en Jacquelien, voor wie niets te veel was. In het levensverhaal van Hellen zal Stichting Ambulance Wens en haar vrijwilligers én deze dag altijd een plekje houden.

Wat een dag !!!!!!!!

Hoe kunnen we jullie bedanken???

Ten Vaasen partner van Hellen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens