op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.jpg.6.jpg

26 september 2013

Ze vond het grandioos!

Beste mensen,

Mijn tante heeft vandaag een fantastische dag gehad, omdat jullie haar de mogelijkheid hebben geboden een open luchtmis bij te wonen (zie foto's). Ze vond het grandioos! Het plensde onderweg, maar precies bij aankomst op de Adelbertusakker in Egmond Binnen werd het droog en begon de zon zelfs te schijnen. De vlag was gehesen en de klokken luidden, hoewel ze die niet zo goed kon horen wegens haar doofheid. De ambulance paste maar net door de poort, die al open stond. De abt hield het eenvoudig, maar de openluchtmis op deze historische plaats was juist daardoor indrukwekkend. Na afloop zijn we naar Heiloo gereden naar de bedevaartplaats OLV in Nood, waar mijn tante al vanaf 9 jarige leeftijd kwam (in 1927!). We hebben een kaars opgestoken en bloemen neergelegd in de kapel. Vervolgens zijn we langs haar oude huisje in Egmond Binnen gereden, dat ze nog herkende. Het was een geweldige belevenis, mogelijk gemaakt door jullie vrijwilligers, die ook nog van ver moesten komen (Middelburg en Amstelveen), waarvoor onze hartelijke dank!

met vriendelijke groet,

Maria Pol-Douwes

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens