op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.jpg.5.jpg

26 september 2013

Corrie genoot ervan

Hallo,

Het heeft een tijd geduurd. Maar bij deze het verslag van de wensdag van mijn zus Corrie Severijns.

21 Mei was de wensdag van Corrie. Al vroeg waren Rob en Christel aanwezig in hospice Waalwijk. Corrie had nog vele wensen en 1 daarvan was naar Madame Tussauds in Amsterdam. In Breukelen werd er eerst een kopje koffie gedronken om vervolgens door te rijden naar Amsterdam. Op de Dam werd de ambulance geparkeerd en gingen we bij Madame Tussauds naar binnen. Personeel was daar heel behulpzaam en regelde dat Corrie in een rolstoel kon. Bij elk wassenbeeld moest er een foto gemaakt worden. Nog wat souveniers kopen en op weg naar Corrie's 2e wens. De zee nog zien. Rob was bekent in IJmuiden en we besloten om daar naar het strand te gaan. Lekker uitwaaien. Het was er koud en winderig maar Corrie genoot ervan. Daarna zijn we terug gereden naar Waalwijk. Corrie was erg moe, maar wilde zelfs van de ambulance-rit geen minuut missen. 8 juni is Corrie overleden. We zijn de wensrijders en in het bijzonder Rob en Cristel bijzonder dankbaar. Dankzij hen hebben mijn zus en ik een onvergetelijke dag gehad. Een dag die ik nooit meer zal vergeten!

Hartelijk dank!

Mariëlle Timmers-Severijns

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens