op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2a.jpg.5.jpg

19 september 2013

Naar buiten in de zon

Hallo lieve mensen,

Het heeft even geduurd voor ik mijn verhaal op papier kon zetten. Donderdag 13 juni werden we gebeld door Kees Veldboer dat er voor Henk (mijn man) een wensaanvraag was ingediend. Wat een verrassing. Was even schrikken en natuurlijk tranen. Henk mocht kiezen, maar dat ging niet zo gemakkelijk, hij was al zo ziek dat eigenlijk wat hij heel graag zou willen niet zou lukken. Naar buiten in de zon dat wou hij graag (dit lukte thuis niet meer, deur te smal bed te breed en rolstoel was al geen optie meer). Zon konden ze niet garanderen maar een nachtje in het Jan Boshuis zou mogelijk zijn. De zon scheen de hele dag op vrijdag 14 juni en Henk heeft genoten van het buiten liggen. Zijn wens om ook nog even bij de kleine Bo te kunnen kijken op zaterdag is ook nog gelukt, daarvoor nog hartelijk dank.

Helaas is dit echt het laatste geweest wat hij heeft kunnen doen. Zaterdag bij thuiskomst ging zijn gezondheid met grote schreden bergafwaarts. Tot mijn grote verdriet heb ik op dinsdag 18 juni afscheid van hem moeten nemen.

Harma Kuyer

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens