op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1a.jpg.1.jpg

30 augustus 2013

Naar huis om afscheid te nemen

Laatste wens: Vanuit het hospice nog een keer terug naar huis om afscheid te nemen.

Lieve wensen rijders, we willen jullie heel erg bedanken voor het in vervulling laten gaan van mama’s laatste wens. Mama wilde graag nog een keer naar huis. Omdat ze erg snel achteruit ging en toch nog onverwacht in het hospice opgenomen werd, had zit niet echt afscheid kunnen nemen van thuis.

Zondag 18 augustus was de dag. Ze keek er erg naar uit. Het was erg spannend, maar het leuke ambulance beertje brak meteen het ijs. Mama wist het meteen, die is voor mijn jongste kleindochter! Wat een lieve betrokken mensen van de wensambulance, met een gerust hart en goede verzorging kon ze op weg naar huis.

Daar gingen we dan. Eerst naar haar jongste dochter, waar haar kleindochter op haar wachtte. Meteen kreeg ze het schattige ambulance beertje. Het was een schot in de roos. Daarna gingen we op weg naar haar eigen huis, waar de hond geduldig op haar zat te wachten. Afscheid nemen van de hond was iets wat mama nog niet gedaan had. Het was fijn om weer thuis te zijn, maar ook dubbel, omdat het ook de laatste keer zou zijn. Als laatste gingen we naar het huis van haar oudste dochter. Het was fijn om weer allemaal bij elkaar te zijn en even leek het alsof alles weer normaal was. Mama was deze dag het middelpunt, je zag dat ze er ontzettend van genoot om toch nog keer thuis te zijn. Er was ook meteen een fijne klik met de 2 zorgzame wensen rijders. Ze hoorden er die dag ook echt helemaal bij.

We zijn dankbaar dat mama dit laatste stukje goed en mooi heeft af kunnen sluiten. Het was een dag met een lach en een traan. Heel waardevol.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens