op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2a.jpg.1.jpg

9 augustus 2013

Het is onze laatste klippendag

Beste Kees,

Ik wilde iedereen even hartelijk bedanken voor de laatste wens van mijn moeder. Heinie en Ad (geloof ik) hebben deze onvergetelijke dag verzorgd en hebben gezellig meegedaan met de activiteiten ook speciaal naar hen ontzettend bedankt. Ik zal het nooit vergeten. zij hebben mij gevraagd om een verslagje te maken van deze dag.

15 juni 2013 Voor velen een normale dag maar niet voor ons. Het is onze laatste klippendag met mijn moeder. Ik zal even uitleggen: Klippendag is een traditie die wij al vele jaren volgen. Dit is een familiedag waarbij steeds 2 ooms of tantes een uitje organiseren. Maar omdat mijn moeders kant Klip heet, noemen we het Klippendag. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om te gaan jeu de boulen (petanque). Een sport die mijn ouders Aart en Loes op hoog niveau hebben mogen spelen. Dit is in de laatste jaren hun passie geworden. En tja als je een huis in Frankrijk hebt moet je natuurlijk wel de nationale sport kunnen beoefenen. Afijn de rest van de familie wist er nog niets van af dus konden ze deze middag flink aan de bak. Dit deden we in de vorm van een toernooitje van 3 potjes 2 tegen 2 of 3 tegen 3.Ook de vrijwilligers werden ingedeeld en hebben (goed zelfs) meegespeeld. Het was een erg fijne dag met een lekker zonnetje en iedereen (behalve mijn moeder) deed dan ook gezellig mee en konden om de beurt even een praatje maken met m'n moeder. Ze heeft gestraald de hele dag. Ze had het zelfs zo naar haar zin dat ze nog langer gebleven is dan dat ze eerst voor zichzelf had gedacht. We hebben na het toernooi nog met zijn allen lekker gegeten en om een uurtje of half 9 was dan toch de koek op. Er zijn veel foto's gemaakt, ik heb er een paar meegestuurd om een indruk te geven maar ik kan jullie niet genoeg bedanken voor deze mooie herinneringen, ook namens de rest van de familie.

Ik zou zeggen: Keep up the good work. You DO make a difference!!

Veel liefs Anne den Boon + familie

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens