op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img00004800.jpg

18 juli 2013

Het was KEI LEUK!!!

Dinsdagochtend 18 juni stonden rond 9.45 uur Hans en Henk bij mij op de stoep en na een kopje koffie kon de vakantie beginnen. Rond 11.15 uur waren wij in Beekbergen en wij waren verrast over de bungalow en de omgeving. Doordat het zo’n fijn weer was hebben wij buiten koffie gedronken en besproken wat we zouden doen. Het eerste was boodschappen doen in Beekbergen waarnaar we de rest van de middag buiten bij de bungalow door hebben gebracht zodat ik kon rusten en van het zonnetje kon genieten. Na het eten wat we ook buiten hebben gedaan zijn we ‘s – avond door het bos naar de watervallen gelopen. Wederom genoot ik iedere minuut die ik buiten was en van de fijne boswandeling. Daarna hebben wij tot 24.00 uur buiten zitten kletsen. Ik was doodop maar ik genoot zo van het buitenleven dat ik gewoon niet eerder na bed wilde.

Woensdagochtend 19 juni hebben wij eerst buiten genoten van het ontbijt en toen was het moment daar, ik heb sinds vele jaren weer eens kunnen douchen, wat was dit fijn!!!

Hierna zijn we naar Dolfinarium gereden en ook hier keek ik naar uit want ik was er nog nooit geweest. Wat was het leuk om Dolfijnen, Zeeleeuwen etc. bezig te zien. We hebben genoten van alle shows en het hele mooie weer. In het Dolfinarium zijn we ook aan gesproken door een Nederlandse vrouw die in Israël woont en daar ook vrijwilligster is van de Stichting Ambulance Wens. Dit was enorm leuk, zeker voor Hans en Henk want zij konden zo ervaringen uitwisselen.

Deze leuke dag hebben we afgesloten bij “Bram’s Pannenkoekenhuis”. Een echte aanrader als je in Beekbergen bent. Verder hebben we nagenietend van de dag, gezellig buitengezeten bij de bungalow en zijn we rond 23.00 uur moe maar voldaan naar bed gegaan.

Donderdagochtend 20 juni hebben we wederom buiten genoten van het ontbijt en daarna was het drie tegen één, een ongelijke strijd die ik niet gewonnen heb. Ik dacht, laat het douchen maar zitten want dit is zo’n grote rompslomp en dan moeten de anderen op mij wachten, maar tegen Dorien, Hans en Henk had ik niks in te brengen (grapje) zij wilden dat ik nogmaals zou genieten van het douchen. Natuurlijk heb ik dit ook gedaan want dit was voor mij zo’n luxe en ik heb er weer heel erg van genoten om de warme stralen over mijn lichaam te voelen.

Terwijl ik lekker lag te genieten waren Hans, Henk en Dorien de spullen bij elkaar aan het rapen en de bungalow aan het schoonmaken zodat wij na ons uitje naar “De Apenheul” weer naar Brabant konden rijden. Bij de Apenheul werden wij heel leuk ontvangen en hadden ze een paar hele leuke attenties voor ons vieren en voor mij nog een boekje over de apen die bij hun in het park leven. Helaas hebben wij dit uitstapje niet helemaal droog kunnen afsluiten want wij kregen een onweersbui op ons dak. Maar wat doe je dan? Gewoon genieten van een lekker kopje koffie met wat lekkers en wachten tot het droog wordt! En dat werd het, dus we konden onze route vervolgen. In het verblijf van de Orang-oetans hebben we vele vragen aan de verzorgende kunnen stellen en zij kwam toen met het voorstel om ons binnendoor mee te nemen naar het binnenverblijf van de Gorilla’s waar we de imposante gorillaman Jambo in de ogen konden kijken en dit was zo leuk en zo’n mooie afsluiting dat wij de regenbui zo vergeten waren.

Dus ook van dit uitstapje hebben wij enorm genoten. Moe maar voldaan zijn we toen weer richting Best gereden en net toen ik lekker lag na te genieten kwamen de stemmen van Hans en Henk “Dames wat vinden jullie ervan om als afsluiting nog ergens te gaan eten”? Ik dacht “Dat meen je niet” ik keek mijn vriendin aan en werd er bijna verlegen van! Maar zo gezegd, zo gedaan. In Veghel zijn we naar de Chinees geweest en dit was overheerlijk en een hele fijne afsluiting van drie fantastische dagen!!!

Hans en Henk bedankt voor alles. Jullie hebben mij en mijn vriendin, drie enorm fijne dagen gegeven die we nooit zullen vergeten. Het was KEI LEUK!!! Ook voor u meneer Veldboer, mijn grote dank. Wat voel ik mij een bevoorrecht mens dat u mijn wens in vervulling heeft laten gaan! Dank, Dank, Dank!

Vele lieve groetjes uit Best (Noord-Brabant),

Fien en Dorien

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens