op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img00004719.jpg

1 mei 2013

Een geweldig weekend mogen beleven

Wij hebben het weekend van 08 t/m 10 februari 2013 een geweldig weekend mogen beleven in het Jan Bos huis.

Op vrijdag 01 februari 2013 kregen wij een telefoontje dat wij in bovenstaand weekend gebruik konden maken van onze wens. Wij wisten echter van niets en sloegen gelijk dicht(stilte). De heer aan de andere kant vroeg of wij er nog wel waren, waarop wij moeizaam ja antwoorden. Hij vroeg het ons weer, wij vonden het geweldig en hadden dit aanbod met beide handen geaccepteerd. Nog geen minuut daarna belde mijn nichtje Mijke Abels, die dit allemaal voor ons had geregeld, of wij al iets van jullie hadden gehoord. Het verhaal vertelt en haar natuurlijk hartelijk bedankt.

Vrijdag 08 februari 2013 om 10:00 uur door Henk en Hans met de ambulance opgehaald. Van Henk de mascotte gekregen en de achtergrond daarvan vernomen. Mijn familie had vlak bij het huisje ook een groot huis gehuurd en gingen gezellig mee. Onze eerste wens was om nog een keer naar Scheveningen te gaan om de zee te zien en de zoute zeelucht op te snuiven en gelukkig hadden we mooi weer en scheen de zon. Daarna hebben we met zijn allen in een lekker vis restaurant gegeten. ‘savonds met zijn allen in het grote huis gegeten en een dobbel spelletje gedaan. Om 21:30 ging bij mij het licht uit(slaap). Naar het Jan Bos huis gegaan en heerlijk geslapen.

De volgende ochtend 09 februari 2013 bij de familie ontbeten en daarna door de bossen de Loenense watervallen bezichtigd, weer prachtig mooi weer met een zonnetje. Volgens Hans zag je meer waterval als je de wc doortrok. Na de wandeling de lunch genuttigd. Ze hadden een zwembad met een lift voor mij geregeld waar we in alle rust konden zwemmen. Met familie, kinderen en kleinkinderen 20 minuten gezwommen, geweldig. Henk zijn zoon was jarig en werd door de directeur Henk gewisseld met Anita. Omdat ik op deze dag jarig was, met iedereen in Brams pannenkoekenhuis gegeten, voor iedereen aan te bevelen van pannenkoeken tot een volledig diner. Toen wij buiten kwamen had het gesneeuwd en zag de wereld er weer wit uit.

De 10e februari 2013 ontbijt genuttigt in het Jan Bos huis. De wereld was nog steeds wit en het zonnetje scheen. Daarna in optocht naar de dierentuin Burger Zoo in Arnhem. Een drukte van je welste, er was een tweelingen dag. Gezellig en wat een prachtig dierentuin is het. Om 15:30 uur terug naar de huisjes, kleine broodmaaltijd genuttigt spullen ingepakt en weer richting huis gegaan. Daarna een kop koffie afscheid van iedereen genomen.

Wij hebben een geweldig weekend gehad en willen iedereen bedanken die dit mogelijk hebben gmaakt.

De groeten van Els en Bob van den Hoff.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens