op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img00004715.jpg

4 mei 2013

Het familieweekend kon gewoon doorgaan!!

Eens in de 2 jaar houden we een familieweekend bij ons thuis in Duitsland, net over de grens. Ook dit jaar stond de datum al een tijdje vast. Maar dit weekend leek plots in duigen te vallen nadat we te horen kregen dat mijn vader darmkanker had. Na een kritieke week in het ziekenhuis knapte hij toch nog enigszins op en riep hij een maand voor het weekend dat hij er toch nog wel graag heen zou gaan. Maar ja een auto rit van 2 uur?? Dat zou veel te vermoeiend zijn. Meteen heb ik Stichting Ambulance Wens gemaild en ik kreeg meteen een antwoord terug. Natuurlijk konden zij mijn vader brengen en een dag later weer op komen halen, ik hoefde enkel de data even door te geven.

Zaterdag 4 mei kwamen ze zoals afgesproken klokslag 10 uur mijn vader en mijn moeder ophalen vanaf Warmond. Nu wonen wij 10 minuten van Kevelaer vandaan (een bedevaarstplaats) en ook daar wilde mijn vader nog zo graag een keertje heen. Hij wilde voor veel mensen nog een kaarsje aansteken. Geen enkel probleem voor het ambulance personeel, al wilde hij naar Groningen, hij mocht alles aangeven wat ie wilde, geweldig!!

In Kevelaer was het even emotioneel voor hem toen daar bij aankomst al zijn kinderen en kleinkinderen hen op stonden te wachten. Er werden 20 kaarsen aangestoken en werd hij ook nog even de kerk ingereden, niets was teveel.

Daarna brachten zij mijn ouders naar ons huis in Weeze. Natuurlijk mochten ze nog even koffie met gebak komen eten want ze moesten tenslotte na een lange dag nog helemaal terug naar Rotterdam.

We hebben daarna 2 dagen enorm genoten en wat was het ons gegund met het weer. Het was het eerste zomerse weekend van het jaar. We konden tot ’s avonds lekker buiten zitten en mijn vader lag prinsheerlijk op een zonnebed met zijn gezin om hem heen. Zondagavond kwamen ze mijn ouders weer ophalen. Het was super en was niet mogelijk geweest zonder deze stichting!! We zijn jullie dan ook enorm dankbaar want dit soort familie momenten zijn zeker in zo’n onzekere tijd onbetaalbaar!! BEDANKT!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens