op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img00004699.jpg

1 mei 2013

Een dag om nooit meer te vergeten

Hallo allemaal, ik ben vandaag met mijn vader en met mijn moeder naar ajax geweest. dat was een hele eer voor mijn vader en voor mij! Hij kon het bijna niet geloven dat hij mee mocht naar een ajax training in Amsterdam. Dat was zijn laatste wens om mee te maken en dat is in vervulling gegaan.

We zijn netjes opgehaald door twee begeleiders, ze waren hartstikke aardig en behulpzaam! En toen we er waren werden we met open armen ontvangen. En kreeg mijn vader een hele mooi t-shirt van ajax. Toen hebben we eerst met z'n alle naar de training gekeken. En daarna kwamen alle spelers lang en hebben op de t-shirt hun hantekening gezet dat was echt super! En daarna nog op de foto geweest en een praatje gemaakt met de spelers.

Op de terug reis vroegen de begeleiders of ze nog ergens moesten stoppen voor ons. Dat was heel erg lief van ze! Maar we zijn gelijk weer terug naar huis gegaan.

Het was een dag om nooit meer te vergeten!!

We bedanken de begeleiders heel erg! En Hans (de begeleider heeft nog hele mooie fotos gemaakt) en naar mijn toe gestuurd danku wel hier voor!! En de andere begeleider (mvr) daar weet ik de naam niet van.

Gr denise, tineke en patrick de jong.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens