op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img00004658.jpg

1 mei 2013

Niets was hen teveel

Verslag maandag 25.03.2013 Stichting Ambulance Wens naar Zeeland “Een onvergetelijke fantastische dag in Zeeland” Wij hebben gisteren een onvergetelijke fantastische dag gehad door Stichting Ambulance Wens met Jaap en Claire ! ! Wat een fantastische mensen !!!!! Binnen een kwartier waren zij op een aangename manier binnen onze groep van 10 (dochter, zussen en vriendinnen) geïnfiltreerd !! Niets was hen teveel, geen enkele aarzeling, ook niet in hun ogen , hebben we gezien, alles wat we graag wilden hebben zij mogelijk gemaakt !!

We zijn naar alle, voor ons belangrijke plekjes, in Zeeland geweest; jarenlang hebben we hier steeds een dag doorgebracht die sinds de vaststelling van een hersentumor bij Ineke, volgens een vast patroon verliep, van Bruinisse naar de Plompe Toren, de mooie route over de dijk naar de Oosterscheldekering, vervolgens een pitstop bij de vismijn en het natuurgebied bij de Neeltje Jans. Daar werd het verdriet even te groot en toen we terugliepen vingen zij ook, ons medereizigers, op. Van daaruit vervolgden we onze weg naar Het Banjaardstrand om buiten koffie en thee te drinken. Er werd een geschikt plekje gezocht, in de zon uit de harde voor Ineke. Na de koffie bleek dat we niet verder mochten rijden met een voertuig maar Jaap zei ‘dat niets ons tegenhield’ dus zijn we stapvoets doorgereden naar de plek waar we ‘ons domein’ konden overzien. Heel geduldig hebben ze een kwartier gewacht om ons de tijd te geven ook afscheid te nemen van dit zeer dierbare plekje. Daarna reden we verder naar Colijnsplaat, een snoeiharde wind raasde er rond en zij zorgden dat Ineke niet te lang of op tijd gedraaid werd en kon genieten van ons die schelpen zochten en het uitzicht op de Zeelandbrug. Verantwoord maar bijna stapvoets, zijn we over de Zeelandbrug richting startpunt Bruinisse gereden. Omdat het maandag was bleken er geen eetgelegen geopend te zijn. De dag was inmiddels al aardig gevorderd maar desondanks reden ze ons rond 18.00 nog naar een eethuis in Renesse (!) , waar zij gezellig met ons hebben meegegeten. Dit was een geweldige afsluiting van de dag !!! Om 20.15 koersten we terug naar Nijmegen…. We hadden wel met hen te doen toen zij om 22.15 nog terug moesten rijden naar Rotterdam……

Jaap en Claire, bedankt voor deze onvergetelijke dag en herinnering namens Ineke, haar dochter Moniek en vriendinnetje Elianne met haar moeder Lydia, Ria haar zus en haar vriendinnen Elke, Angelica, Ine, Katja en Connie.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens