op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img00004758.jpg

29 mei 2013

Op safari

Hoi allemaal,

Samen met mijn broer Servaas De Bruijn op 29 mei 2013 naar het Safaripark de Beeksebergen. Servaas wilde nog graag eens naar een dierentuin waar grote dieren zoals leeuwen, tijgers giraffen en olifanten te zien zijn.Met hulp van de stichting ambulancewens konden we deze wens in vervulling laten gaan. Om half 10 stonden Joop en Kees voor de deur om ons op te halen met de ambulance. Na kennis gemaakt te hebben en een kopje koffie gingen we op weg.

De weergoden lieten ons flink in de steek. Na dat er de hele week werd gemeld dat het een droge dag zou zijn en 18 graden regende het behoorlijk. Maar we lieten ons er niet van weer houden om er toch een mooie dag van te maken.

Met de ambulance konden we door het park rijden om de dieren te zien. Halverwege de rit zijn we gestopt bij het restaurant om iets te eten en te drinken.Nadat het dan toch nog droog was geworden konden we ook nog fijn wandelen door het park en de dieren nog beter zien. Ook heeft Servaas in het safariwinkeltje nog iets gekocht als aandenken aan deze dag.

Servaas heeft heel erg genoten van deze dag ondanks dat het erg vermoeiend voor hem was. Joop en Cees voor jullie en alle collega's alleen maar lof en respect voor het werk dat jullie doen.

Namens Servaas en familie, bedankt.

Josephine en Lei Savelkoul.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens