op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img00004747.jpg

22 mei 2013

Dagje van Tilburg naar deEfteling

Eindelijk was het dan de grote dag. Woensdag 22 mei kwamen Joke en Lianne van de Ambulancewens opa ophalen voor een dagje Efteling.

Aangezien hij al een jaar aan bed gekluisterd is, was het superspannend om weer eens in de frisse buitenlucht te zijn. Zijn ogen zeiden ons duidelijk dat hij erg genoot van de herkenning in de Efteling waar hij vroeger heel vaak kwam, van de nieuwe dingen die de afgelopen jaren gebouwd zijn, maar vooral van het samenzijn.

Tot onze grote verbazing is hij zelfs de hele dag wakker kunnen blijven. Het zonnetje werkte zowaar mee en dankzij de goede zorgen van "onze ambulancemeiden" had hij geen kou. Lekker poffertjes eten en een bakske doen maakten het avontuur compleet. Pas om een uur of vijf waren we weer thuis en konden we terugkijken op een mooie dag en gaf opa zelfs te kennen dat hij het jammer vond dat het voorbij was.

Wij willen hierbij de lieve dames van de ambulance; Joke en Lianne, Angela van de thuiszorg, de stichting Ambulancewens en de Efteling bedanken voor een onvergetelijke dag.

Lieve groet,

Familie van Rijen, Tilburg

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens