op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img00004746.jpg

28 mei 2013

Een paar dagen op vakantie in het Jan Bos huis.

Op dinsdag 28 mei om 10 uur stonden Rob en Marianne aan de deur met de ambulance om ons op te halen, voor het Jan Bos huis in Beekbergen.

Wij wisten niet wat we ons te wachten stond, maar het was grandioos toen we daar aan kwamen. We hebben eerst koffie gedronken en wat gerust van de reis, en ‘s middags met de brancard naar de watervallen gewandeld. We gingen door het bos en langs de weg weer terug naar het park. We hebben nog even buiten wat gedronken, en Rob ging aan de slag met het eten. Na een verrukkelijke maaltijd en weer gerust te hebben, hebben we tijdens de koffie besproken wat we de volgende dag zouden gaan doen. We besloten om naar de Apenheul te gaan.

Woensdag 29 mei na het wederom lekker klaar gemaakte ontbijt door Rob, heeft Marianne de medicijnpomp klaar gemaakt en geholpen met de verzorging. Daarna gingen we langzaam op weg naar de Apenheul.

Bij de Apenheul was de ontvangst ook heel warm. De dame die ons kwam begroeten had ook nog enkele attenties voor ons bij zich. Daarna gingen we door het park. We hebben alles gezien, en lekker gegeten. Daarna snel door de regen richting ambulance. Rob die onze kok en chauffeur was heeft nog een flink stuk over de veluwe gereden, zodat we nog wat van de natuur konden zien.

Bij de komst in het Jan Bos huis, was het weer tijd voor rust en een goed gesprek. Rob ging zich weer in zetten voor de lekkere pasta.

‘s Avonds zijn Marjo en Marianne een flink stuk gaan wandelen, voor de koffie en ik ben met Rob lekker aan de tv gaan zitten.

Na de koffie ben ik om 21 uur al gaan slapen na nog wat extra pijnmedicatie, want ik was heel erg moe.

Op donderdag 30 mei was het de dag van vertrek. Eerst hebben we nog van een lekker ontbijt genoten, de tassen werden gepakt en ik geholpen bij de verzorging. Daarna nog even lekker aan de koffie, en daarna richting Helmond. We zouden rond 12.30 uur weer in Helmond zijn dacht ik, maar ze namen een andere route. We kwamen dus eerst door Stiphout waar mijn lievelings ijssalon ligt. Wat ik niet wist was dat onze kleindochter daar ook zou zijn. Zodat ik met haar nog eenmaal daar een ijsje kon eten. De verrassing was voor mij zeer geslaagd.

Wij willen bij deze dan ook de Stichting Ambulance Wens ook heel erg bedanken, en in het bijzonder Marrianne en Rob die ons zo’n fijne dagen hebben bezorgd.

Heel veel lieve groeten uit Helmond.

Wim en Marjo

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens