op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img00004720.jpg

14 april 2013

Super geweldig

Allereerst wil ik namens mij , mijn zoon en natuurlijk mijn vader de stichting en medewerkers heel erg bedanken voor deze mooie ervaring.

Mijn vader had als wens een keer naar een wedstrijd van PSV te gaan. Op zondag 14 april zijn wij naar PSV tegen Ajax geweest. Wij werden bij de hospice opgehaald met de ambulance en toen op naar het stadion. Daar kregen wij een hele warme ontvangst van PSV medewerkers.

Als klap op de vuurpijl hebben we ook Guus Meeuwis ontmoet en natuurlijk even op de foto. Vervolgens zijn we naar onze plaats in het stadion gebracht. Wat een ervaring om in zo’n stadion te zijn en dan ook nog zo’n speciale wedstrijd. Het was genieten van bezig tot eind.

We zijn op en top verzorgt en er was zelfs vuurwerk en natuurlijk heeft Guus Meeuwis ook gezongen. Net voor het einde van de wedstrijd zijn wij naar binnen gebracht zodat wij ook de spelers even konden zien. En ook kwam Ruud Gullit nog even bij ons. Dat was natuurlijk ook heel erg leuk, het was wel jammer dat ze niet hadden gewonnen.Maar ondanks dat was de dag toch super geweldig..

Als afscheid willen wij straks bij het afscheid van mijn vader geen bloemen maar een bijdragen voor de stichting. Want wat zij doen is wel zo bijzonder en geweldig dat wij hopen dat zij nog voor heel veel mensen een laatste wens in vervulling mogen laten gaan.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens