op dit moment 12325 wensen vervuld 762 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens

 

Sponsors in actie

Zonder alle initiatieven van sponsors, vrijwilligers en donateurs zouden wij niet kunnen bestaan. Roparun is een trouwe donateur en heeft ons al een aantal keer gesteund met mooie bedragen. We hebben zelfs een nieuwe ambulance kunnen aanschaffen.

Ook zijn we erg blij met het werk van het creatieve bureau 0to9, dat voor ons o.a. deze prachtige poster ontwikkelde en een spot 

 
 

Kom in actie

Naast de grotere initiatieven zijn ook alle kleinere activiteiten en giften net zo belangrijk. Zo worden er sponsorlopen georganiseerd, veilingen gehouden en statiegeldacties bedacht. Maar er zijn ook mensen die tijdens een uitvaart liever geld inzamelen voor onze stichting i.p.v. bloemen. Stuk voor stuk worden al deze acties zeer gewaardeerd en blijft elke vorm van inzet bijzonder.

Neem eens een kijkje op de actiepagina van de website om al deze initiatieven te bekijken. 

Geïnspireerd? Misschien wil je zelf ook wel iets ondernemen. Kom in actie.

 
 

Er tussenuit

Wat kan het fijn zijn om nog even met familie of vrienden lekker een paar dagen in alle rust door te brengen. Een vakantie zit er vaak niet meer in als je ziek bent. Toch is het met de nodige aanpassingen vaak wel prettig en haalbaar. Wij hebben de mogelijkheid om een fijne omgeving te creëren in ons vakantiehuis. Een huis vol met aanpassingen zoals een tillift, douchemogelijkheden, een aangepast bed, en zelfs alle middelen om buiten te zijn. Om de medische zorg te kunnen bieden, blijven onze (medisch geschoolde) vrijwilligers tijdens deze vakantie in het vakantiehuis, zodat er 24 uur per dag de benodigde zorg aanwezig is. 

Bekijk de foto's, filmpjes of lees een vervulde wens.

 
 

Save the date

We kunnen nog niet teveel verklappen maar 3 april 2017 is er een jubileumfeest in Carré. Houd deze datum vast vrij...volgende maand volgt er meer informatie... 

 
 

Wensen aanmelden

Elke dag vervullen wij meerdere wensen. Alleen dit jaar al hebben we al meer dan 1100 wensen vervuld. Benieuwd naar de wensen? Bekijk de verhalen of de agenda op de website.

Twijfel niet en wacht vooral niet te lang met het aanmelden van wensen

 

Volg Stichting Ambulance Wens op Facebook

Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben zij jouw steun hard nodig!