op dit moment 12325 wensen vervuld 762 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens

 

Help mee!

Help mee mensen met een terminale ziekte hun laatste wens te vervullen. Het doel van Kees Veldboer, directeur St. Ambulancewens. 
 
De nieuw opgerichte Business Club voor Ambulance Wens gaat hem hierbij helpen! Doe jij mee?
 
Op 25 juni aanstaande heeft de business club van 17.00 tot 19.30 in het Postillion Hotel te Dordrecht, onder het genot van een hapje en drankje, de kick-off. Het doel is, naast netwerken en mensen en bedrijven verbinden met elkaar, uiteraard het steunen van het goede doel. Deelnemers slaan hiermee dus 2 vliegen in 1 klap, netwerken en tegelijk maatschappelijk verantwoord ondernemen! 
 
De business club is opgericht door 5 ondernemers uit de regio Zuid West Nederland (inclusief West Brabant en Zeeland) met het hart op de goede plek.
De oprichters van de business club kozen voor Stichting Ambulance Wens mede vanwege de super enthousiaste verhalen van Kees Veldboer. 
 
Directeuren en eigenaren van bedrijven, met minimaal 5 medewerkers, uit de regio Zuid West Nederland kunnen mee doen en zich aanmelden via info@businessclubvoorambulancewens.nl
 
 
 
 

Met papa in de hoge toren

En dan, zomaar, hoor je dat je een tumor hebt. De gewone dagen veranderen in bijzondere dagen. Dagen waar herinneringen gebouwd en weer opgehaald worden. Een van de herinneringen die onze zieke broer wilde ophalen en doorgeven aan zijn zoontje, was de bijzondere sprookjes wereld van de Efteling. En dat is gelukt...

Lees dit verhaal

 
 

Bij de bruiloft van je kleinkind

Mevr. Roelofsen kon toch naar de bruiloft van haar kleindochter Kyara. Zij kon niet bevatten dat ze er deze dag toch bij mocht zijn. Kon ze haar nieuwe pakje dat ze 2 maanden daarvoor nog had gekocht toch aan...

Lees dit verhaal