op dit moment 11055 wensen vervuld 655 mooie verhalen
Donaties: NL61 RABO 0112 9246 11
 

Overnachten in Amersfoort

Naast ons vakantiehuis in Beekbergen, hebben we nu nog een mogelijkheid waar we met patiënten kunnen overnachten. We kunnen dit aanbieden dankzij de samenwerking met zorgresidence "Het Seminarie" in Amersfoort. In het Seminarie mogen patiënten één nacht verblijven en de verzorging is geheel gratis inclusief de medische zorg. Handig als een afstand te groot is of een dag te vermoeiend als bijvoorbeeld iemand vanuit het Noorden naar een concert in het Zuiden wil. Bekijk de foto's voor een indruk.

 

 
 

Spreekbeurt over Stichting Ambulance Wens Nederland

Er zijn steeds meer kinderen die hun spreekbeurt houden over onze stichting. Natuurlijk zijn we hier ook blij mee, want overal zijn mensen met wensen die wij willen helpen. op onze website vind je veel informatie om een spreekbeurt voor te bereiden. Je kunt ons mailen als je nog vragen hebt. Ook kunnen we posters, folders en sleutelhangers opsturen om uit te delen in de klas. info@ambulancewens.nl

 
 

Steeds meer wensen vervullen

In 2014 hebben we meer dan 1600 wensen vervuld! Dit zijn zeer uiteenlopende wensen en spoedwensen. Op de website kunt u bekijken welke wensen we zoal vervullen. Naast de wensen die gepland staan hebben wij altijd ruimte voor extra wensen op korte termijn of spoedwensen. Dit is namelijk onze kracht!

 
 

Zoveel verhalen

Regelmatig ontvangen wij bedankbrieven en verhalen over de wensen die vervuld worden. Wist u dat wij deze altijd op onze website plaatsen? Zo kunt u lezen wat wij doen en hoe belangrijk ons werk is.

Ons werk zou niet mogelijk zijn zonder alle donaties en sponsoringen. Gelukkig zijn er veel mesnen die zich willen inzetten voor de stichting. 

Bent u bijvoorbeeld al bekend met het boekje 'een beeld van liefde'? Rob Schoon schreef dit boekje na het overlijden van zijn vrouw. Per verkocht exemplaar gaat er €5,- naar onze stichting http://www.eenbeeldvanliefde.nl

 

Volg Stichting Ambulance Wens op Facebook

Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben zij jouw steun hard nodig!

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens