op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

BOVAG Nationale Autowasdag zaterdag 1 juli voor Stichting Ambulance Wens

Op zaterdag 1 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse BOVAG Nationale Autowasdag. Op deze dag wassen de deelnemende BOVAG autowas- en poetsbedrijven auto's voor het goede doel. Dit jaar zijn wij met Stichting Ambulance Wens het goede doel. Meer dan 90 autowas- en poetsbedrijven doen mee en schenken voor elke gewassen auto 1 EURO aan onze Stichting. 

Sla op de laatste zaterdag voordat het vakantieseizoen start twee vliegen in één klap: een blinkend schone auto en u steunt onze Stichting. 

Een overzicht van de deelnemende autowas- en poetsbedrijven vindt u hier

--------------------------------------------------------------------------------------------

22-07-2023

Deze week kreeg Kees de cheque met de opbrengst van de BOVAG Nationale Autowasdag overhandigd door Erik Stern van de BOVAG. De opbrengst van deze actie is 20.000 EURO, gelijk aan de mijlpaal die wij gisteren bereikte de 20.000ste wens die in vervulling ging. Met dit ontzettend mooie bedrag kunnen wij weer heel veel mooie wensen in vervulling laten. Wij willen alle betrokken autowasbedrijven bedanken en natuurlijk ook iedereen die zijn/haar auto heeft laten wassen op zaterdag 1 juli en zo een steentje bij heeft gedragen aan dit mooie bedrag.

Autowasdag_.jpg bovag.jpg

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens