op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Haai Kids steunt Stichting Ambulance Wens

Wat doet Haai Kids?
Wij zijn een organisatie die zich inzet voor het organiseren van leuke activiteiten voor kinderen. Dit doen wij door middel van het aanbieden van sport- en spel activiteiten op een speelse manier, waardoor ieder kind een onvergetelijke ervaring kan beleven. Het doel is om kinderen te stimuleren en uit te dagen om hun grenzen te verleggen op een veilige manier. Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat elk kind de aandacht krijgt die het verdient, waardoor ze zich gewaardeerd voelen en zelfvertrouwen ontwikkelen. Wij geloven dat deze positieve benadering ertoe bijdraagt dat kinderen enthousiast blijven over sport- en spel activiteiten en het beste uit zichzelf halen. Als organisatie zijn wij er trots op dat we kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen door middel van actieve recreatie. We hopen dat elke dag bij Haai Kids een dag vol plezier is waarbij kinderen nieuwe vriendschappen sluiten, leren samenwerken en vooral veel lachen!

Wij bieden sportlessen, dag kampen, activiteiten voor scholen en hulp bij het organiseren van events of verhuur van diverse attributen aan voor een event.

Op dit moment focussen wij ons op de naderende zomer dagkampen die plaatsvinden op 17,18,19 en 20 juli bij Sport Park 16 Hoven in Rotterdam. Hierbij bieden wij vier dagen gegarandeerd plezier aan voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar oud. Op onze website www.haaikids.nl of Social media kanaal @haaikids vind je meer informatie over ons en wat wij doen. Zie ook de bijlage.

Waarom steunt Haai Kids Stichting Ambulance Wens?
Als organisatie willen wij ons graag maatschappelijk inzetten. Stichting Ambulance Wens is een organisatie die wij vanuit eigen ervaring kennen en wij een warm hart toedragen. De vele vrijwilligers, medewerkers en directeur die zich zo hard inzetten voor het vervullen van een laatste wens dat bewonderen wij enorm en hebben daar dan ook groot respect voor. Bij het nadenken over hoe wij maatschappelijk ons konden inzetten kwam Stichting Ambulance Wens gelijk ter sprake, dit zei voor ons voldoende om contact op te nemen en te kijken hoe wij, wellicht in eerste instantie, met een kleine bijdrage kunnen bijdragen aan dit mooie doel.

Donatie
Per verkocht ticket zullen wij 2 euro doneren aan Stichting Ambulance Wens. 

Collage_HaaiKids.jpg

Vrienden van Stichting Ambulance Wens

Vrienden van Stichting Ambulance Wens

Als Vriend van Stichting Ambulance Wens draag je bij aan het vervullen van laatste wensen voor niet meer mobiele (terminale) mensen. Met een jaarlijkse donatie van minimaal €1500,- maak je het mogelijk om gemiddeld 4 wensen te vervullen en draag je bij aan onze missie.

Wat krijg je ervoor terug? šŸ’š

  • Jaarlijks gebruik van onze inspirerende vriendenkamer of inspiratiezaal voor vergaderingen.
  • Het logo van jouw bedrijf op het vrienden van bord in onze nieuwe thuisbasis.
  • Uitnodigingen voor exclusieve events en (netwerk)bijeenkomsten.
  • Naamsvermelding op onze website en socials.
  • Toolkit voor communicatie (certificaat, banner en poster).
  • Nieuwsbrieven met updates en verslagen van vervulde wensen.
  • Fiscale voordelen door onze ANBI-status.

Ontdek onze inspirerende ruimtes: Vriendenkamer en Inspiratiezaal! 

Voor meer informatie klik dan hier

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens