op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

60plusEndus steunt ‘Stichting Ambulance Wens'

60plusEndus activeert ondernemende 60plussers en brengt hen samen door middel van het organiseren en uitvoeren van reizen, dagtours en workshops. 60plusEndus vindt het belangrijk om oog te hebben voor naasten. Daarnaast zijn verbinding, mooie herinneringen creëren en 'je mooiste leven leven' voor deze (reis)organisatie belangrijke waarden. Zij zijn op zoek gegaan naar een goed doel die deze waarden samenbrengt en hebben dit alles gevonden in Stichting Ambulance Wens. "Dat we een keer dit aardse leven verlaten is een voldongen feit. Waardevol is het om dit goed af te sluiten. Dat er mensen zijn die je dan op een op liefdevolle manier bijstaan om een laatste wens te kunnen vervullen, is een prachtig geschenk. Wij doneren dan ook heel graag €2,- per geboekte reis aan onze stichting".


Daarnaast heeft eigenaresse Valérie den Haan onlangs privé kennis gemaakt met de stichting. Haar zieke (en inmiddels overleden) vader wilde graag naar de begrafenis van haar oma. Stichting Ambulance wens kon aan deze wens tegemoet komen en zo kon haar vader in zijn ziekenhuisbed toch bij de uitvaart van zijn moeder aanwezig zijn. "Dankjewel Kees, team en alle vrijwilligers dat jullie zo goed voor mijn vader hebben gezorgd. De vrijwilligers waren zo lief en geduldig. Mijn vader was verdrietig, maar dankbaar en opgelucht dat hij er bij kon zijn. Hoe waardevol....voor mijn vader én voor ons.

We zijn blij dat we gisteren weer onze jaarlijkse 60plusEndus cheque aan jullie hebben uitgereikt. 

Dat er nog maar veel cheques mogen volgen en vele laatste wensen van mensen vervuld kunnen worden 💝. 

Op naar de volgende donatie!"


Hartelijke groet,
Valérie den Haan & team van 60plusEndus - https://60plusendus.nl/ 

fb.1.jpg

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens