op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Open dag Korteland Motoren en overhandiging cheque

Jaarlijks hebben we de gewoonte om de loten voor onze verloting op onze open dag gratis weg te geven bij elke aankoop. Dit jaar wilden we er graag een goed doel aan koppelen en aan jullie de eer. Het is mooi en ook emotioneel werk wat jullie mogen doen. Met liefde verzorgen jullie iemands laatste wens. En verlenen daarbij alle hulp die nodig is. En het kan ook nog eens gerealiseerd worden in korte tijd. Na een praatje van Han of Hans over jullie werk waren we blij verrast dat er een cheque van € 1000.00 overhandigd kon worden aan jullie stichting! We wensen jullie toe dat jullie met heel veel liefde en inzet nog heel veel laatste wensen mogen vervullen, zodat de ontvangers en hun familie nog mooie herinneringen kunnen maken en koesteren!

Met vriendelijke groet,

Sjaak Korteland en René Kraaijveld en team Korteland Motoren

Mooie cheque Korteland Motoren uit Hardinxveld-Giessendam voor Ambulancewens | Al het nieuws uit Alblasserwaard (hetkontakt.nl)

DSC04655.JPG.jpg DSC04597.JPG.jpg DSC045632.JPG.jpg

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens