op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Tennisvereniging Poortugaal

Tennisvereniging Poortugaal haalt €1.500 op voor Stichting Ambulancewens! Elk jaar in maart organiseert tennisvereniging Poortugaal een gezellig en druk bezocht open toernooi. Dit jaar werd er tijdens het toernooi geld opgehaald voor Stichting Ambulance Wens. Deelnemers en bezoekers: bedankt voor jullie donaties! Ook de sponsoren (Caspar van Leeuwen van Center for Testmaterials en Fred Baird van Direct in Dienst) hebben flink in de buidel getast. In totaal is het mooie bedrag van €1.500 opgehaald voor dit prachtige goede doel. De toernooiweek was daarnaast zeer geslaagd door de leuke partijen, de lekkere maaltijden en de gezellige karaoke-feestavond. Van 10-18 juni is het volgende toernooi: het Bonn & Mees Open Dubbeltoernooi. Iedereen is van harte welkom om zich in te schrijven voor het toernooi of gewoon gezellig langs te komen! Kijk voor meer informatie op www.tvpoortugaal.nl

341676018_1199800520899604_4622973583303743375_n_2.png

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens