op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Dichter doneert aan St. Ambulance Wens

6 september 2022

St. Ambulance Wens heeft weer een bijzondere donatie ontvangen. Ditmaal van auteur Gerard Roozenboom. "Dichter Gerard Rozeboom uit Sappemeer heeft de boekopbrengst van de dichtbundel Wensen uit het hart gedoneerd aan Stichting Ambulance Wens. Van elk verkocht exemplaar ging er één euro naar onze Stichting. Onze vrijwilliger Mirjam mocht gister in Hotel Faber een cheque met een waarde van 357 euro in ontvangst nemen," laat de hulporganisatie weten. "De dichtbundel Wensen uit het hart verscheen vorig jaar. Het werk van 125 dichtkunstenaars werd hierin opgenomen, met inzendingen uit Midden-Groningen, andere delen van Nederland en België. Rozeboom reikte toen het eerste exemplaar uit aan actrice Tanja Jess. Het boek werd opgedragen aan Stichting Ambulance Wens-oprichter Kees Veldboer senior."

FB_IMG_166247061248163174f6dea0e4.jpg

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens