op dit moment 19540 wensen vervuld 1447 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Lausanne Mies

Lausanne Mies

In 2011/2012 heb ik verhalen verzameld van patiënten, vrijwilligers, van de oprichters en ambassadeurs van Stichting Ambulance Wens. Deze verhalen zijn gebundeld in een boek dat op 1 april 2012, wanneer de stichting haar 5-jarig bestaan viert, uitgereikt wordt.

De verhalen maken voelbaar dat het vervullen van wensen aan het einde van het leven, van grote waarde is. Niet alleen voor de patiënt, ook voor zijn familie en dierbaren. De wensen worden met liefdevolle aandacht begeleid door de vele vrijwilligers die de stichting rijk is.

Meerdere keren ontroerde me de verhalen waaruit blijkt dat op de momenten dat mensen afscheid moeten nemen van elkaar, en van het leven, zoveel mogelijk is. Iedereen staat klaar om er een heel bijzondere dag van te maken. Zonder aanvraagprocedures, krijgt Stichting Ambulance Wens bijvoorbeeld toegang tot de startbaan van Schiphol om laatste liefste wensen in vervulling te laten gaan. Ongelooflijk!

Ik ben onder de indruk van de daadkracht van Kees Veldboer, die de stichting samen met Ineke, zijn vrouw, heeft grootgebracht. Ik steun de stichting graag.

Lausanne Mies

Bartina Koeman

Bartina Koeman

Wil heel graag de stichting helpen meer bekendheid te geven in Nederland, dit is een stichting van "geen woorden maar daden" en dat spreekt me wel aan aldus Bartina.

Han Kooreneef

Han Kooreneef

Er komt voor iedereen een moment waarop er nog maar één wens over is. Op de rand van leven en dood gaat het dan bijna altijd om kleine dingen, die bij leven en welzijn heel normaal lijken. Een dagje naar zee, een verjaardag met de kleinkinderen etc. Omdat Stichting Ambulance Wens zich met hart en ziel inzet om de laatste wens van mensen die niet lang meer hebben te vervullen, vind ik het een prachtige stichting, die ik van harte ondersteun.

Han Kooreneef
Songwriter, producer

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens