op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Lezingen

Lezingen

Per jaar geven wij meer dan 100 lezingen/presentaties over onze Stichting door het hele land. De lezingen/presentaties worden gegeven aan ouderenclubs, verenigingen, Rotary's, Lions Clubs, Businessclubs etc. Dit kunnen korte presentaties van 45 minuten zijn of langere van presentaties van maximaal twee uur. Wij geven deze lezingen/presentaties om nog meer mensen bekend te maken met de mogelijkheden die onze Stichting biedt en er zo voor te zorgen dat iedere immobiele terminale patiënt een laatste wens kan krijgen. 

Aan de lezingen/presentaties die wij geven zijn geen kosten verbonden, maar een donatie aan onze Stichting is uiteraard van harte welkom. Deze lezingen/presentaties worden gegeven door Kees Veldboer jr en door een vaste groep van vrijwilligers Ed de Goeij, Xandra Lustenhouwer en Kees Mertens. 

Wilt u meer informatie of wilt u een lezing/presentatie inplannen. Stuur dan een mail naar info@ambulancewens.nl. 

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens