at this moment 17024 wishes fulfilled with 1174 beautiful stories
For donations:
NL61 RABO 0112 9246 11. RABONL2U

Doneren

Doneren

Het werk van Stichting Ambulance Wens kunnen we uitsluitend doen dankzij de financiële bijdragen van particulieren, instellingen en bedrijven. Om het werk van de stichting ook in de toekomst mogelijk te maken blijft de stichting afhankelijk van donaties. Het werk van Stichting Ambulance Wens is zonder uw donaties niet mogelijk.

Uw donatie is welkom op rekeningnummer: NL61 RABO 0112 9246 11  vanuit het buitenland als aanvulling met BIC nummer: RABONL2U t.n.v Stichting Ambulance Wens

Grotere bedragen kunnen onder voorwaarden aftrekbaar zijn voor uw Belastingaangifte, omdat we door de Belastingdienst zijn aangemerkt als een "Algemeen Nut Beogende Instelling". Lees hier meer over.

Als u zelf een inzamelingsactie, sponsorloop, collecte e.d. wilt organiseren met de stichting als begunstigde neemt u dan vrijblijvend contact op met ons.

U kunt de stichting ook steunen door middel van een periodieke machtiging waarbij u bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag aan de stichting doneert. U kunt hiervoor bij uw eigen bank een formulier invullen of dit via telebanking regelen. Of u kunt ons eenmalig steunen middels een bijdrage.

Download hier ons machtigings formulier.

Stichting Ambulance Wens Nederland
Abel Tasmanstraat 79
3165 AM Rotterdam

Bedankt voor uw bijdrage!

Vrienden Loterij

Vrienden Loterij

Stichting Ambulance Wens heeft al heel lang de wens om een huis aan zee te realiseren voor terminaal zieke patiënten. Hierdoor kunnen wij namelijk de terminale patiënten beter en langer laten genieten om nog één keer de zee te zien voordat ze gaan overlijden. Maar daar is wel extra geld voor nodig. Daarom zijn wij nu Goed Doel van de VriendenLoterij, samen met de VriendenLoterij gaan we acties organiseren om onze 'wens' te realiseren!

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Je kiest bij de VriendenLoterij zelf voor welk goed doel je meespeelt.

Ook voor Stichting Ambulance Wens kun je nu meespelen met de VriendenLoterij. En dat is zeker de moeite waard!

  • De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas.
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je iedere maand kans op meer dan 100.000 prijzen.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we het huis aan zee kunnen realiseren.

Steun Stichting Ambulance Wens en maak kans op € 100.000,-!

Ga naar https://www.vriendenloterij.nl/mee-spelen.htm, geef dan aan "Ik steun een club of vereniging naar keuze" en zoek dan op Stichting Ambulance Wens.

Met vriendelijke groet,

Kees Veldboer

Oprichter Stichting Ambulance Wens

Stichting Ambulance Wens on Facebook

Facebook Like

Follow our stories on Facebook, with your support we can help as many people with disabilities as possible!

Stichting Ambulance Wens on Twitter

Twitter

Read our tweets on Twitter, and stay up to date with the latest news!

Stichting Ambulance Wens on LinkedIn

Twitter

Follow Ambulance Wens on LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens on Instagram

Instagram

Follow Ambulance Wens on Instagram!