op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
pro-9b9VjczT.jpeg

1 juli 2024

Verjaardag vieren van onze tweeling

We kregen als verrassing van Sophia Kinderziekenhuis, afdeling ick-t door de verpleegkundigen Dagje uit geregeld naar Plaswijckpark (in overleg met ons wat de wens was, om te gaan doen met Verjaardag vieren van onze tweeling.

Wij hebben 3 zoons. Jesper van 6 jaar en Tweeling boys. Elias en Tygo. Tygo is gezond en geen bijzonderheden Elias is geboren met Syndroom van Crouzon.

Hij heeft diverse hoofd-operaties ondergaan. En daarnaast een canule en sonde voeding. Vanaf geboorte van 28 juni 2023 tm heden heeft Elias diverse (ziekenhuis) bacteriën en infecties gehad.

In Rotterdam en Groningen ziekenhuis. Hierdoor is Elias door alle operaties en pech gehad, nog steeds Niet thuis (geweest) We werden opgehaald door de ambulance voor Elias en mama.

En een extra busje erbij voor broers Jesper en Tygo samen met papa. Nadat we allemaal veilig zaten in de gordels en stoeltjes werden we via de personeelsingang naar binnen gereden.

We hadden vrijwilliger Annemiek mee, we kennen haar als verpleegkundige van de IC afdeling waar Elias eerder lag en Frans en Huig als chauffeurs.

Zeer fijne en gezellige mensen die ons hebben geholpen met de zorg van Elias en voor ons gezin een onvergetelijke en heerlijke dag en verjaardag hebben gegeven in Plaswijckpark.

Super bedankt allemaal! Groet, Jeroen en Ineke van Rosmalen Jesper en Elias en Tygo

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens