op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1_verhaal_1_juli.jpg

30 juni 2024

50 jaar getrouwd

Mijn man en ik waren op 8 maart 2024 50 jaar getrouwd

Maar omdat het dan nog vrij koud kan zijn, hoopten wij op zaterdag 22 juni onze bruiloft te gaan vieren met familie, vrienden en buren op MS De Parel van de Maas van rederij Fortuna, met een 3 uur durende vaartocht door de havens van Rotterdam. Mijn man werd 23 april getroffen door een bloedvergiftiging en een urineweginfectie. Eerder had hij de afgelopen 15 jaar 3 herseninfarcten doorstaan. Het zag er niet gunstig uit. Lopen kon hij al niet meer na de infarcten, en zijn verdere gezondheid liep een behoorlijke klap op. Het zag ernaaruit dat hij bij ontslag uit het ziekenhuis niet meer thuis zou kunnen blijven wonen. En zo geschiedde tot ons grote verdriet. Hij moest met een WLZ indicatie opgenomen worden in een verpleeghuis. Op een middag vóór die opname dacht ik, ik ga de St. Ambulance Wens benaderen voor hulp. Nee heb ik, ja kan ik krijgen. Onderweg naar het ziekenhuis in de metro werd ik al na 15 minuten opgebeld. Mevrouw, we gaan uw wens vervullen. Moest wel even huilen na dit positieve bericht. Tussendoor nog even contact gehad met de stichting over hoe, wat waar en hoe laat. En op de afgesproken dag haalden zij ons op bij het verpleeghuis. We mochten zelfs kiezen hoe de rit naar de boot zou worden. Een geweldige mooie rit is het geworden met mooie plekken onderweg. En bij de boot stonden veel gasten al te wachten. Het is een heel gezellig feest geworden, met ook schitterend mooi weer! We zijn ook heel dankbaar dat we het op deze manier hebben kunnen vieren. Het is een hele fijne herinnering geworden voor ons beiden! Alle lof voor de beide vrijwilligers die ons deze middag bijgestaan hebben. Natuurlijk hebben wij een gift overgemaakt naar de St. Ambulance Wens. Het was fantastisch!

Nogmaals veel dank, Peter en Diny van Marion-Soldaat

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens