op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
WhatsApp_Image_2024-06-19_at_14.12.21_d5f86e8d.jpg

22 juni 2024

Ontzettend dankbaar

Op 2 juni jl. heb ik gebruik mogen maken van vervoer door Stichting Ambulance Wens .

Dit maakte het mogelijk om mijn 60-ste verjaardag te kunnen vieren met familie en vrienden. In april heb ik een harttransplantatie ondergaan aangezien ik een genetische hartspierziekte (PLN) had. Deze operatie is goed verlopen en ik ben ontzettend dankbaar voor deze geboden nieuwe kans op leven, echter er zijn wel ernstige complicaties opgetreden. Als gevolg daarvan ben ik nu nog steeds opgenomen in het EMC Rotterdam. Mijn een jaar eerder geplande verjaardagsfeestje kon met behulp van de fantastische EMC staf en uw stichting toch doorgang vinden. Dit heeft mij enorm veel goeds gedaan na een zwaar en heftig herstel traject. Ik ben de stichting ontzettend dankbaar voor de geboden hulp. In het bijzonder wil ik verpleegkundige Ingrid (ook uit Dordrecht) en de chauffeur Jan Willem bedanken voor hun toewijding en zorg gedurende die middag van 2 juni. Ik heb inmiddels een donatie aan uw stichting overgemaakt.

Met vriendelijke groet, Marloes

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens