op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_20240612_133031.jpg

22 juni 2024

Prachtige dag

Dag lieve mensen,

Er wordt gevraagd een verhaal te schrijven van de wens dag op 12 juni 2024. De 2 hulpverleners kwamen ruim van tevoren bij ons aan. Dit vonden wij erg prettig om nog even wat dingetjes door te nemen en elkaar wat beter te leren kennen. De ambulance was gezellig versierd met slingers, omdat Jelle (Buruma) jarig was. Dit gaf meteen een feestelijk sfeertje. Tijdens de rit werd er regelmatig gevraagd hoe het met Jelle was en met ons. Dit gaf een vertrouwelijk en rustgevend gevoel. In Amsterdam in de rondvaart gestapt, waar zij tussentijds ruimschoots aandacht gaf aan Jelle. Marijke de hulpverlener kwam bij mij en Jelle zitten voor een praatje. De andere hulpverlener waar ik de naam niet meer weet bleef halverwege zitten, om toezicht te houden. Tot slot gezamenlijk gegeten bij van der Valk hotel en teruggereden naar Leeuwarden. Van begin tot einde de rit hebben we allemaal erg genoten en was er geen stress. Het ging erg ontspannen allemaal. Dit dankzij de ontspannen 2 hulpverleners.

Onze dank is erg groot en kijken terug op de prachtige dag wat veel indruk heeft gemaakt. Vooral dat beertje dat Jelle heeft gekregen blijft als een mascotte bij hem .

Lieve groet van de kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen,

Trijntje en Jelle Buruma.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens