op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder_blauw_zwart.jpg

22 juni 2024

Deze dag had ik voor geen goud willen wissen

Het was mijn verlangen om nog een keer naar het graf te kunnen gaan van haar die mij zo lief was. Ik was daar heel lang niet meer geweest. Maar helaas was deze wens voor mij onuitvoerbaar totdat mijn dochter via de Thuiszorg Sneek geattendeerd op de ambulance wens. Mijn dochter heeft toen contact opgenomen met uw stichting en het onmogelijke bleek plotseling mogelijk. De aanvraag werd gehonoreerd en is inmiddels uitgevoerd. Op vrijdag 24 mei j.l. kwam de ambulance voorgereden en werd ik op de brancard gelegd om aan mijn reis vanuit Sneek naar Rheden te beginnen. Ik werd begeleid door Coby en John resp. verpleegkundige en chauffeur. Na een voorspoedige reis kwamen we aan bij de begraafplaats Heiderust in Rheden. Daar konden we met de ambulance praktisch tot aan het graf rijden. Op de brancard hebben Coby en John mij vervolgens naar het graf gereden. Een zeer emotioneel moment om bij haar graf te mogen zijn wat ook mijn toekomstige bestemming zal zijn. Hierna heb ik een rit over een voor mij zeer bekende en schitterende omgeving mogen maken. We zijn naar de Posbank en de Zijpenberg geweest en we hebben onderweg ook nog de schaapskudde kunnen zien. Wat een vreugde. Hierna zijn we naar het restaurant de Houtplaats gegaan daar heb ik een aantal zeer dierbare vrienden nog eens mogen ontmoeten. Ook dat was geweldig en tegelijkertijd confronterend en bijzonder emotioneel vooral het afscheid is me zwaar gevallen. Daarna werd de thuisreis aanvaard. Zonder grote problemen zijn we weer in Sneek aangekomen. Met grote dank aan uw Stichting en in het bijzonder aan Coby en John is mijn verlangen tot uitvoering gebracht. U HEBT MIJ EEN ONVERGETELIJKE DAG BEZORD.

Deze dag had ik voor geen goud willen wissen.

W. Koster

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens