op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1000030126.jpg

4 juni 2024

Naar het graf van zijn grote liefde

Donderdag 31 mei mailde ik de laatste wens van mijn vader door, nog diezelfde dag werd ik terug gebeld dat de wens vervuld zou gaan worden op zaterdag 1 juni.

Mijn vader wilde nog heel graag een keer naar het graf van zijn grote liefde mijn moeder, zei overleed ruim 7 jaar geleden op 62 jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Er waren een paar mensen getuige van deze wens waaronder ik mijn man en zoon een zus van mijn vader en de nieuwe vrouw van mijn vader. Wat was hij er emotioneel onder nog 1 x het graf te mogen bezoeken van mama een plek waar hij eerder elke week kwam en nu al ruim 4 maanden niet meer geweest was.......

Helaas is mijn vader op 2 juni toch nog plotseling overleden, hij is nu weer herenigd met zijn grote liefde šŸ’– Wat fijn dat hij dit nog heeft mogen meemaken met medewerking van Stichting Ambulancewens.......

Dankjewel!

Met vriendelijke groet, Jolanda Wouters

Nog Ć©Ć©n keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens